Om uw website perfect te laten aansluiten bij uw wensen, mogelijkheden en eisen gaan we samen bepalen welke functionaliteiten uw website nodig heeft. In principe is daarbij alles mogelijk.
Elke website, van eenvoudig tot complex, wordt bij Wil Panneman Webdesign immers op maat gemaakt; precies zoals u het wilt, met de mogelijkheden die passen bij uw doelen maar zonder onnodige zaken en kosten. Wij houden altijd uw belang voor ogen.

Een website is een prima investering die uw bedrijf, vereniging of instelling op een perfecte wijze op het internet presenteert. U opent de weg naar meer klanten, meer omzet of meer bekendheid. Simpel en effectief. Onze concurrerende tarieven en prima kwaliteit zullen u zeker verbazen.
Wil Panneman Webdesign biedt u desgewenst tevens de mogelijkheid om uw website te leasen. Dit zorgt ervoor dat u direct kunt beschikken over uw eigen professionele website terwijl u de investering over een afgesproken periode kunt verdelen. Vooral bij startende ondernemers blijkt deze optie een groot succes. Wij bieden u graag de keuze zodat u voor uw eigen situatie de beste optie kunt gebruiken.
Meedenken vanuit het belang van onze klant: bij Wil Panneman Webdesign is ‘t een vanzelfsprekendheid.

Als onze websites met CMS zijn gewoon door u zelf te onderhouden. U kunt dus eenvoudig de teksten aanpassen, foto’s toevoegen, een blog bijhouden en uw website altijd actueel houden. Belangrijke voordelen, die u ook nog veel kosten zullen besparen.
U ontvangt van ons een eenvoudige handleiding, waarmee u op ieder moment zelf uw aanpassingen kunt doen. Wij helpen u graag op weg, als dat nodig is.
Desgewenst is het ook mogelijk dat Wil Panneman Webdesign de aanpassingen voor u verzorgd. Voor het ultieme gemak of als u ‘t gewoon te druk hebt met uw bedrijf en de tijd ontbreekt om het zelf te doen.

In Portfolio vindt u de laatst gerealiseerde websites

Mensenwerk en Maatwerk: Wil Panneman Webdesign staat voor u klaar!

Leasen