Voor startende ondernemers kan de aanschaf van een professionele website best een flinke investering zijn. Als ondernemer stel je eisen aan kwaliteit en mogelijkheden maar heb je soms de financiële middelen niet direct beschikbaar. Lastig, maar bij Wil Panneman Webdesign geen probleem! Wil Panneman Webdesign biedt u dé oplossing: ‘lease uw website’.

De voordelen: U beschikt direct over een complete website met professionele uitstraling maar u betaald deze eenvoudig in maandelijkse, overzichtelijke bedragen gedurende een afgesproken periode.  Makkelijk, overzichtelijk en duidelijk.

Het is ook mogelijk een deel van de investering direct te voldoen en een ander deel in termijnen. We stellen vooraf samen met u een heldere  maatwerkovereenkomst op. Helder, eerlijk en zonder kleine lettertjes zoals u dat van Wil Panneman Webdesign gewend bent.

Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wil Panneman Webdesign vertelt u dan graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u een voor u perfect passende keuze kunt maken.

Mensenwerk en Maatwerk: Wil Panneman Webdesign staat voor u klaar!