Wil Panneman Webdesign maakt gebruik van het Content Management Systeem Joomla! en diverse extensies om de gewenste functionaliteit te realiseren. De ontwikkelaars van Joomla! en de extensies brengen regelmatig nieuwe versies uit. Dit betreft zowel verbeterde of nieuwe functionaliteit dan wel veiligheids-updates.

Behoudens het technisch update van je website kan Wil Panneman Webdesign ook regelmatig een backup van je website verzorgen. De backup wordt in een cloud omgeving bewaard. De frequentie van de backups bepaal jezelf en is afhankelijk van het aantal (inhoudelijke) wijzigen per week. Het terugzetten van een backup is een onderdeel van de backup service.

Voordat een service contract kan worden afgesloten moet je website eerst naar de laatste versie van Joomla! en de extensies worden gebracht. Hiervoor wordt eerst een offerte opgesteld op basis van een analyse van je website.
Nadat je website up-to-date is kan het service contract starten.  Indien de website door Wil Panneman Webdesign is gebouwd of geupdate en er tussen live gaan en start service contract een periode van meer dan 3 maanden zit dan dient de website eerst up-to-date te worden gebracht. Hiervoor zal vooraf een offerte worden opgesteld.

Mensenwerk en Maatwerk: Wil Panneman Webdesign staat voor u klaar!